За комплекса

Вилно селище „БОРА” е разположено в борова гора, на тихо и спокойно кътче в близост до къмпинг „Корал”. Намира се на 300м от морския плаж и на 500м от курортното село Лозенец, община Царево, област Бургас. Лозенец e разположен на морския бряг, на 60км от град Бургас и на 65км от международното летище Бургас. Лозенец е заобиколен от няколко реки, подходящи за риболов и множество, почти девствени и обрасли с гора, пясъчни заливчета с широки плажни ивици. Съчетанието на прохладата на боровата гора и морето, ще направят ваканцията Ви незабравима.

Комплекс „БОРА” разполага с 4-ри три етажни вили еднотипно обзаведени и с еднакво разположение. На първия етаж са стаи, а на втори и трети етаж са апартаменти. Вилното селище има безплатен паркинг, сезонен басейн, заведение за хранене, детски кът, футболно и волейболно игрище, парк-градина за отдих с барбекюта за общо ползване.

Базата, която напълно задоволява вкуса на нашите клиенти, е модерно обзаведена, според изискванията на нормите за комфорт и удобства. Разполага със самостоятелни санитарни възли и тераси с изглед към морето или гората, обзавеждането е с хладилници, телевизори с кабелна телевизия, интернет, а апартаментите са с климатик. Кухненският кът в апартаментите е оборудван с посуда, микровълнова и термокана и не е пригоден за готвене, а за претопляне на храна.

С осигуряването на подобни комфортни условия, през последните няколко години Лозенец се превърна в притегателен оазис за хората от големия град. Почивката, която Ви предлагаме е изпъстрена от удоволствия, релакс и развлечения. Тук има всичко, за което си мечтаете: истински пясъчни плажове, лазурно и бистро море в комбинация със скалист нос, осигуряващи чудесни възможности за водни спортове – сърф, кайт, яхтинг.